Ako pomáha manažment založený na dôkazoch pri rozhodovaní manažérov - Hanák, Róbert, 1979-
Meta-analýzy z oblasti manažmentu a z oblasti podnikania. Založené na takmer celom poznaní, ktoré v danej predmetnej oblasti existuje. Napriek prínosu sú meta-analýzy slabo komunikované smerom von i k študentom. Môžu napomôcť úradníkom nielen uľahčiť rozhodovanie, ale najmä pomôcť im robiť lepšie rozhodnutia.