Ochrana spotrebiteľov v rámci spotrebiteľskej politiky - Kissová, Jana, 1979-
Možnosti ochrany spotrebiteľov v rámci spotrebiteľskej politiky EU. Objasnenie a priblíženie spotrebiteľského minima v teoretickej podobe. Prieskum hodnotiaci úroveň spotrebiteľského vzdelávania v oblasti spotrebiteľskej politiky.