Zmeny v poistných odvodoch v roku 2018 - Dobšovič, Dušan
Od 1.1. 2018 je opäť účinných viacero legislatívnych zmien s dopadom na platenie poistného do zdravotných poisťovní a Sociálnej poisťovne. V tejto súvislosti sa mení najmä výška minimálnych a maximálnych vymeriavacích základov a tým aj výška minimálnych a maximálnych poistných odvodov. Tabuľka platenia poistného do Sociálnej poisťovne. Tabuľka platenia poistného do zdravotných poisťovní od 1.1.2018.