Generation Z: The New Challenge for Managers - Kováčiková, Kristína
Základné charakteristiky prichádzajúcej novej generácie - generácie Z na pracovný trh. Odborníci varujú, že táto generácia bude potrebovať oveľa sofistikovanejší manažment ako predchádzajúce generácie. Vplyv veľkej finančnej krízy v r.2008 na jej formovanie.