Premeny vodcovstva v priebehu rozvoja startupu - Ljudvigová, Ivana
Zmena štruktúry vertikálneho a tímového vodcovstva počas troch fáz vývoja startupového podnikania. Identifikovanie vodcovských činností zakladateľa/zakladateľov v startupe. Určenie vhodného typu vodcovstva v startupe (vertikálne vs. tímové vodcovstvo).