Bankové produkty pre segment MSP - Lukáč, Jakub, 1992-
Malé a stredné podniky sú atraktívnym segmentom pre banky, ktoré ponúkajú široké portfólio bankových produktov. Porovnanie vybraných bankových produktov dvoch slovenských bánk, ktoré sa zameriavajú na korporátnych klientov.