Dobrý tím, dobrá tímová práca - Kopčíková, Mária
Význam tímovej práce a zásady budovania tímu. Predpoklady hodnôt a schopností v dobrom tíme. Faktory, ktoré ovplyvňujú efektvitiu tímovej práce. Čo má zabezpečiť vedúci tímu v rámci svojej práce. „ Zľadovacie" aktivity, tzv. teambuilding, ako príležitosť spoznať kolegov v rôznych situáciách.