Predpoklady životaschopnosti startupov prostredníctvom podnikateľských stratégií - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Fungovanie a rozvoj podnikateľskej stratégie prostredníctvom parametrov, ktoré opisujú udržateľnosť startupov v rýchlom a komplexnom podnikateľskom prostredí. Poznatky založené na prieskume slovenských startupov.