R & D in the Context of Europe 2020 in Selected Countries - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Výskum a vývoj vo vybraných krajinách, formulovaných v stratégii Európa 2020 z hľadiska celkového objemu výdavkov, vynaložených na tieto činnosti. Štruktúra výdavkov, ich podiel na HDP krajín a iných čiastkových ukazovateľov, ktoré poukazujú na rozdiely v oblasti výskumu a vývoja medzi analyzovanými a porovnávanými krajinami (Česká republika, Grécko a Portugalsko), ktoré boli vybrané na základe kritérií porovnateľnosti z hľadiska počtu obyvateľov.