Firm survival in new EU member states - Baumöhl, Eduard, 1982-
Empirická analýza determinantov prežívania/exitu firiem na údajoch o firmách z obdobia 2006-2015 s využitím Coxovho modelu proporcionálneho rizika (pomerného hazardu).