Korektné používanie jazyka v akademickom písaní - Sánchez Presa, Mónica
Pravopisná, ortografická a morfosyntaktická bezchybnosť v akademickom texte. Grafická úprava textu. Sémantická správnosť. Nástroje na dosiahnutie jazykovej korektnosti akademického textu.