Vývoj objemu poskytnutých úverov a ich dohodnutej priemernej úrokovej sadzby na Slovensku v kontexte vývoja základnej úrokovej sadzby - Bačová, Monika
Analýza vývoja objemu poskytnutých úverov a ich dohodnutej priemernej úrokovej sadzby na Slovensku v kontexte vývoja úrokových sadzieb vyhlasovaných Európskou centrálnou bankou pre operácie na voľnom trhu.