Selected Issues of Innovation Change Management in Small and Medium-Sized Enterprises - Papulová, Emília
Inovácie sú v súčasnosti kľúčovým faktorom úspešnosti a konkurencieschopnosti podnikov a veľkou výzvou nielen pre veľké, ale aj malé a stredné podniky. Základným predpokladom pre úspech je manažment a implementácia inovačných zmien.