<The> Evaluation of Successfulness of Mergers and Acquisitions in Conditions of Slovak Republic - Polednáková, Anna, 1957-
Zlučovanie podnikov nie je jednoduchá záležitosť, o čom svedčí aj veľký počet celosvetovo neúspešných fúzií podnikov. Príčinou je práve zanedbanie fázy vyhodnocovania úspešnosti fúzie a akvizície. Prezentácia výsledkov výskumu úspešnosti zlučovania a akvizícií podnikov na Slovensku prostredníctvom finančnej analýzy.