Uplatňovanie zeleného verejného obstarávania v Slovenskej republike - Rakovská, Júlia, 1972-
Zelené verejné obstarávanie (GPP – green public procurement) je jedným z dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky, pomocou ktorého je možné podporovať udržateľné modely výroby a spotreby. Vývoj zeleného verejného obstarávania v Slovenskej republike v rokoch 2013-2015