Výzvy manažmentu tržieb v módnom priemysle - Remeňová, Katarína, 1982-
Problematika manažmentu tržieb v módnom priemysle z globálneho hľadiska výziev, príležitostí a hrozieb. Spracované sú kľúčové názory 1600 manažérov (CEO) vychádzajúc zo štúdie McKinsey’s Global Executive Survey.