Vzťah rozvoja podnikateľského nápadu a investičného cyklu v podmienkach startupu - Slávik, Štefan, 1955-
Životný cyklus startupu sa zakladá na dvoch trajektóriach, ktoré odlišujú startup od tradičného podniku - cyklusu rozvoja podnikateľského nápadu a cyklusu investovania. Cyklus investovania vychádza z praxe investorov, ktorí na základe rozvoja startupu a jeho výsledkov stanovujú postupnosť investovania.