Ako podniky na Slovensku uplatňujú moderné manažérske metódy a nástroje? - Szabo, Ľuboslav
Stav a schopnosti podnikových manažérov využívať súčasné dostupné metódy a techniky manažmentu. Zároveň aj naznačené rezervy - mnohým podnikom je rad metód neznámy a zostáva nevyužívaný, respektíve nové nástroje sú manažérom aj známe, ale z rôznych príčin sú menej využívané.