Tradičné versus moderné manažérske metódy uplatňované v podnikoch na Slovensku - Szabo, Ľuboslav
Posudzovanie frekvencie uplatňovania tradičných a moderných manažérskych metód. Výsledky analýzy ukazujú, že podniky na Slovensku uprednostňujú vo svojom riadení vo väčšej miere tradičné ako moderné manažérske metódy. Potreba zvýšiť mieru poznania a uplatňovania moderných manažérskych metód v ich riadení.