Vplyv inovačných riešení na náklady podniku - Šagátová, Slavka, 1975-
Pri skúmaní väzby výdavkov na inovácie a nákladov, je potrebné si uvedomiť dve skutočnosti: časové oneskorenie premietania výdavkov do nákladov a následný vplyv inovácie na zvýšenie alebo zníženie nákladov. Zváženie všetkých aspektov zmeny nákladov prispeje k efektívnemu riadeniu inovácií a umožní zníženie rizika z nedosiahnutia želaného efektu.