Variabilita výkonnosti slovenských poľnohospodárskych podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Prezentácia hodnotenia výkonnosti slovenského poľnohospodárstva prostredníctvom štatistických ukazovateľov. Quatters deklaruje variabilitu obchodných výsledkov, čo uľahčuje porovnávanie podnikov.