Vplyv migrény na podnikovú ekonomiku - Zagoršek, Branislav, 1984-
Migréna, jej vplyv na zamestnancov a potenciálne opatrenia, ako tento problém adresovať. Výsledky výskumu nepreukázali prepojenie migrény a pociťovaného zaťaženia. Zistenie, že športové aktivity majú pozitívny vplyv na výskyt migrény.