Startupy a ich podpora od verejnej a štátnej správy - Záležáková, Eliška
Startupy sú projekty postavené na nových trendoch a technológiách a sú poznamenané veľkým potenciálom, ale zároveň aj očakávaniami. Poukázanie na to ako startupy vnímajú mieru podpory od verejnej a štátnej správy, ako aj na to, ako podporuje startupy Slovenská agentúru pre malé stredné podnikanie - Slovak Business Agency.