Quantitative and Qualitative Traits of Triticum Dicoccon Schrank - Correlation Analysis - Lacko-Bartošová, Magdaléna
Korelačná analýza kvantitatívnych a kvalitatívnych parametrov pšenice dvojzrnovej (Triticum dicocco) významná z hľadiska šľachtenia odrôd vhodných na prípravu funkčných potravín.