Vplyv zmien odpadovej legislatívy na využívanie EMAS a ISO 14001 - Džubáková, Martina
Štyri novely zákona o odpadoch a s tým súvisiace zmeny v odpadovom hospodárstve SR. Podpora obehovej ekonomiky a „stav konca odpadu“. Environmentálni overovatelia.