<The> Effect of Non-Trading Days on Volatility Forecasts in Equity Markets - Lyócsa, Štefan, 1982-
Modelovanie realizovanej volatility - návrh úpravy modelov volatility s ohľadom na neobchodné dni, ktoré vedú k medzerám v denných finančných údajoch.