Writing to be Read - Cole, David
Ťažkosti vedcov v strednej Európe pri uverejňovaní publikácií v kvalitných vedeckých časopisoch. Publikácie v časopisoch v procese hodnotenia kariérneho rastu. Stratégie rozvíjania obsahu s cieľom objaviť nové veci.