Regional Incomes Structure Analysis in Slovak Republic on the Basis of EU-SILC Data - Terek, Milan
Analýza príjmov v celej Slovenskej republike a osobitne v 8 regiónoch na základe štatistických údajov Európskej Únie o príjmoch a o životných podmienkach v SR za rok 2014.