Eliminácia daňových únikov prostredníctvom inovatívnych prístupov k daňovým subjektom - Schultzová, Anna
Efektívnejší výber daní. Daňový únik ako spoločenský fenomén na Slovensku. Modely, prístupy a systém daňovej identifikácie a ich spoľahlivosť.