Analiz vnešnej torgovli meždu Slovakijej i Rossijej na osnove indeksa intensivnosti - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza vývoja zahraničného obchodu medzi Slovenskom a Ruskou federáciou na základe indexu intenzity obchodu v období rokov 2010-2015.