Účtovná závierka v PÚ pre podnikateľov k 31. decembru 2017 - Hudecová, Ivana
Povinnosť zostavovania účtovnej závierky. Slovenské právne predpisy upravujúce účtovníctvo a účtovnú závierku za rok 2017. Činnosti pred zostavenímm účtovnej závierky. Definície účtovných prípadov ku dňu, ku ktorému sa zostavuje účtovná závierka. Zostavenie riadnej individuálnej účtovnej závierky. Register účtovných závierok.