Investor-state Dispute Settlement – The Main Controversies and the Way forward - Karas, Martin, 1991-
Súčasné medzinárodné investičné právo - urovnávanie sporov medzi štátom a investorom (ISDS). Identifikácia "regulatory chill", nejednotnosti rozsudkov a otázka transparentnosti ako hlavných politických tém ISDS režimov.