Účtovná závierka v JÚ pre podnikateľov k 31. decembru 2017 - Hudecová, Ivana
Zmeny v zákone o účtovníctve platné od 1.1.2018. Požiadavky na zostavenie účtovnej závierky v jednoduchom účtovníctve. Náležitosti účtovnej závierky. Súčasti účtovnej závierky. Inventarizácia majetku a záväzkov. Uzatvorenie jednoduchého účtovníctva a účtovná závierka. Uzávierkové účtovné operácie.