Priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2017 - Valterová, Ivana
Kto má povinnosť a kto nemá povinnosť podať daňové priznanie. Príjmy uvádzané v daňovom priznaní. Výpočet čiastkových základov dane, základu dane a osobitných základov dane v daňovom priznaní. Nezdaniteľné časti základu dane. Sadzby dane. Zamestnanecká prémia. Daňový bonus. Príjmy zo zdrojov v zahraničí a vylúčenie dvojitého zdanenia. Započítanie preddavkov na daň. Praktické príklady.