Mediation Agreement: Essence, Form, Content And Execution - Surma, Liudmila
Ak je sprostredkovanie postupom na riešenie sporu, mediatívne rozpoznanie je forma jeho vyjadrenia.V procese mediácie môžu obe strany sporu dosiahnuť určitú dohodu. Mediačná dohoda má formu určenú podľa zákona.