Ročné zúčtovanie dane zo závislej činnosti za rok 2017 - Strählová, Jarmila
Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca pri ročnom zúčtovaní dane zo závislej činnosti. Kto môže požiadať o vykonanie ročného zúčtovania. Príjmy, ktoré podliehajú ročnému zúčtovaniu dane. Postup pri vykonaní ročného zúčtovania. Vrátenie preplatku alebo zrazenie nedoplatku z ročného zúčtovania dane.