Spotřební chování zákazníků cestovních kanceláří segmentu pobytových dovolených u moře - Malačka, Lena
Motívy zákazníkov, ktoré ich vedú ku kúpe produktu cestovného ruchu a tiež ich spotrebné preferencie, ktoré ovplyvňujú ich rozhodovanie.