Stravovanie zamestnancov, konateľov, SZČO - Glazelová, Ivana
Úprava stravovania v Zákonníku práce a v zákone o sociálnom fonde. Príspevok na stravovanie. Sociálny fond. Vzorové príklady na poskytovanie stravy. Cestovné náhrady (tuzemsko) - stravovanie zamestnancov a konateľov. Príspevok na stravovanie ako daňový výdavok z pohľadu zamestnávateľa. Výdavky na stravovanie u SZČO.