Social Capital and Its Position in Social Quality - Antalová, Mária, 1952-
Sociálna kvalita má svoje vlastné špecifiká, ktoré sa odlišujú od súčasných foriem spolunažívania ľudí. Poukázanie na základné charakteristiky, ale najmä identifikácia individuálnych sociálnych kompetencií, ktoré sú podstatné pre implementáciu tejto novej formy spoločnosti.