Specific Characteristics of Accounting Information for Business Management - Látečková, Anna
Účtovníctvo ako informačný systém, ktorý poskytuje informácie o ekonomickej situácii podnikov. Je veľmi dôležité, aby tieto informácie boli spoľahlivé pre každé ďalšie využitie. Podniky zhromažďujú a spracúvajú informácie prostredníctvom účtovného softvéru. Analýza kvality účtovného systému v potravinársko-poľnohospodárskom podniku.