Sprechen und műndliche kommunikation im Fremdsprachenunterricht - Ansätze, Forschungsfelder und Perspektiven - Adamcová, Lívia
Analýza rôznych prístupov a oblastí výskumu ústnej komunikácie v nemčine. Možnosti ako zabrániť chybám v toku reči.