Najvyšší čas zlepšiť postavenie slovenských dopravcov - Brezovský, Jozef
Rozhovor s P. Jančovičom prezidentom spoločnosti Česmad Slovakia o vysoko konkurenčnom prostredí domácich ale najmä zahraničných dopracov, o smernici Európskej únie o vysielaní pracovníkov a výhradoch proti nej, o sociálnom dumpingu, o schránkových firmách, o nedostatku vodičov, o stave dopravnej infraštruktúry v SR.