Vírusy: Počítače v ohrození - Brezovský, Jozef
Bezpečnostné výzvy internetu vecí nielen v domácnostiach ale aj vo firmách. Pripájanie stále viac zariadení k internetu a nárast možností na kybernetický útok. Ransomware - typ škodlivého kódu, ktorý zablokuje súbory na zariadení a za ich odblokovanie požaduje výkupné. Ohrozené aj autá pripojené na internet. Cielené útoky kategorizované ako APT (Advanced persistent threats). E-mail zostáva jedným z hlavných spôsobov, ako nájsť nové obete. Zraniteľné tablety a smartfóny.