Elektromobilita a jej perspektíva na európskom trhu - Rehák, Róbert, 1984-
Významná makroekonomická úloha dopravy v hospodárstve krajiny. Udržateľná mobilita a zavádzanie nových technológií a inovácií. Druhy elektrických vozidiel a ich charakteristika. Nabíjacia infraštruktúra v Európe. E-mobilita v krajinách EÚ. Swot analýza súčasnej situácie elektromobilty v EÚ. Odporúčania pre rozvoj elektromobilty v EÚ.