Opatrenia na národnej úrovni pre rozvoj elektromobility na Slovensku - Krnáčová, Paulína, 1983-
Situácia v oblasti elektromobility vo svete. Rozvoj elektromobility ako výsledok technologického vývoja. Politické opatrenia pre rozvoj elektromobility na Slovensku. Stratégia rozvoja elektromobility v SR a jej vplyv na národné hospodárstvo. Národná politika zavádzania infraštruktúry pre alternatívne palivá. Návrh opatrení národného politického rámca.