Reputation Management, Selected Assessment and Measurement Tools Theoretical Overview - Dorčák, Peter, 1979-
Teoretické základy reputácie v on-line a offline režime. Prezentácia vybraných hodnotení a nástrojov na meranie povesti v obchodnej praxi.