Cloud computing ako jeden z nástrojov zvyšovania efektivity elektromobility v logistike - Mruškovičová, Juliana
Inovácie, ktoré ovplyvňujú logistiku budúcnosti ako nástroj v systéme riadenia distribučného reťazca. Inovatívne technológie na zlepšenie riadenia distribučného reťazca. Cloud computing ako súčasť medzinárodného dodávateľského reťazca. Benefity cloud computingu pre firmy a klientov. Vplyv cloud computingu na zvyšovanie efektivity elektromobility v logistike.