Spoločenská zodpovednosť firiem a elektromobilita - Daňo, Ferdinand, 1959-
Dôvody v prospech dodržiavania spoločenskej zodpovednosti firiem. Proces analýzy rozhodovania o spoločensky zodpovednom prístupe firiem. Koncept spoločenskej zodpovednosti. Elektromobilita v spoločenskej zodpovednosti firiem. Ekonomická opodstatnenosť elektromobility.