Predpoklady elektromobility v znižovaní produkcie emisií v logistike - Ralbovský, Andrej, 1991-
Všeobecná charakteristika logistiky. Náklady v logistike. Synergia ekonómie a životného prostredia. Princípy environmentálnej politiky Európskej únie. Ekonomicko-ekologické prístupy v logistike. Elektromobilita a jej ekonomická efektívnosť. Legislatíva EÚ, ktorá upravuje problematiku emisií. Legislatíva SR.