K vybraným oblastiam cirkulárnej ekonomiky - Hanuláková, Eva, 1964-
Podstata cirkulárnej ekonomiky. Posun od lineárnej ekonomiky k cirkulárnej (obehovej) ekonomike. Aspekty udržateľnosti v cirkulárnej ekonomike. Vybrané marketingové aspekty cirkulárnej ekonomiky. Udržateľný marketing a udržateľná spotreba. Proenvironmentálne správanie spotrebiteľov. Reverzná distribúcia.